Schema, öppettider & bokning
Här finns vårt DAG för DAG-schema online. I dag för dag-schemat online hittar du information om våra öppettider, gruppträningspass och vem som är ledare. Vid byte av ledare och byte av intensitet så ändras det i onlineschemat (undantag vid kort varsel eller på helg).

Boka plats på pass

Tips för dig som vill boka plats på pass (gäller framförallt pass med redskap som Step, Spinning, Skivstång, Cirkelgym, Cirkelfys, HIT). Du hittar all information (till vänster på denna sidan) angående registrering mm för att kunna boka dig till gruppträningspass i spinning och lilla salen. När det gäller gruppträning Jympa mm i stora salen så har vi plats för 110 personer och har därför valt att där låta de flesta passen vara bokningsfria.

  • Tänk på att varje medlem som registrerar sig för att göra bokning måste ha en egen unik e-postadress angiven dvs två personer i samma familj kan inte dela på samma e-postadress i systemet.
  • Vid bokning så skall biljett hämtas ut senast 11 minuter innan passet startar då det är 10 minuter kvar så släpps bokad plats fri för andra väntande att ta del av.

Schema

SOMMARSCHEMA gäller från 1 juni: Sommarschema

HÖSTSCHEMA gäller från 21 augusti: Höst 2017

hit 450

Våren 2017 NYTT på schemat:

Familjefys är ett fartfyllt, allsidigt pass för barn (6-12/13 år) och vuxna som tränar tillsammans. Passet är upplagt i cirkelform med övningar anpassat för barn men där det även blir en tuff utmaning för vuxna.. Hög tillsammanskänsla och lekfull inramning.
Söndagar kl 17.00 träffar ni Deborah och Conny.

Jympa Intensiv Startar v. 4 och du kommer att träffa Anette Fräger torsdagar 19.00.

Power Hour är ett sportigt gruppträningspass med power och energi. Det är rakt, teknikenkelt och lättillgängligt. Deltagarna får allroundträning, med tydliga inslag av uthållig styrketräning och kondition, men även explosivitet. Musiken driver på utan att man behöver följa takt eller tempo. Fredagar kl 16.00 träffar du Camilla Berglind

Tränare till förfogande och IMT Våra tränare som hjälper dig med upplägg av individuella träningspass för gym och multihall kommer i vår att finnas på plats som Tränare till förfogande då du kan ställa snabba frågor, stämma av tekniken i en övning eller bara diskutera omkring någon övning eller variant på övning. Håll utkik på den särskilda gyminstruktörstavlan i receptionen för information om vem som är på plats för dig. Tränarna kommer också att erbjuda IMT, Inspiration Med Tränare som är träning i liten grupp 3-5 personer plus tränande tränare som leder träningspasset. Tanken med IMT är att inspirera dig som är igång med din träning, att ge dig chansen till utmaning med nya övningar och nya sätt att träna på. Det blir helt enkelt ett inspirationspass för att utveckla din träning.

 

 

<< Gå tillbaka
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
Följ oss på Facebook