Spinning

Spinning individuell konditionsträning i grupp på cykel. Här har du möjlighet att träna din kondition precis så mycket som du önskar. Det gör du utifrån din egen träningsnivå eller dagsform. Riktigt, riktigt tufft om du så vill, eller lättsamt och mindre svettigt. Du sätter själv nivån med hjälp av ledarens guidning i ansträngning och belastning. Du får energi från ledaren och musiken, samtidigt som du tränar utifrån din egen förmåga. Ledaren ger förutsättningarna, du bestämmer. Ledaren ger dig information om rätt teknik och guidar dig genom passet så du vet när du kan ta det lite lugnare och när det är läge för utmaningar i teknik eller ansträngning.

Comeback hösten 2016, SkivstångSpin90 Det ultimata kombipasset med möjlighet till individualiserat upplägg du väljer viktskivor och du väljer motstånd på cykeln. Passet inleds med ca 45 min Skivstångsträning i Multihallen därefter upp till Spinningsalen för att fortsätta med ca 45 min Spinning.

SpinSoft Här är ett pass för dig som vill träna lite lugnare. Perfekt som återhämtningspass efter en tuff tränings-period, för att komma igång efter uppehåll eller om du är helt ny på Spin.

Spin Våra Spinpass, benämns Spin + tid. Spin är för dig som är igång med din träning. Tiden står för passets totala tid i sal. Här väljer du själv din intensitet.

SpinIntervall Riktigt effektiv konditionsträning i intervallform där tuffare arbete varieras med återhämtningar. För dig som är vältränad och vill utmana dig själv. Tänk på att ge kroppen tid till återhämtning efter. Syftet med intervallupplägget är att träna och öka den aeroba kapaciteten, konditionen. I SpinIntervall kan du utmana dig extra mycket och känna kicken som en tuffare ansträngning ger. Intervallpassen finns i tre varianter: Långa, Pyramid och Korta.FriskisSvettis_17_rgb

Vi har 13 äldre spinningcyklar av märket Spyder Bike och 11 nya Bodybike Connect som är en träningscykel med möjlighet att på individuell display avläsa belastning (Watt), puls och varvtal (RPM). Du kan ha ditt eget personliga pulsband (ANT) eller låna av ledaren för passet. På en individuell display kan du läsa av data som kan hjälpa dig till en ännu mer effektiv konditionsträning. Mer detaljerad information om Bodybike Connect hittar du här.
<< Gå tillbaka
Nytt nummer av Friskispressen
omslag friskispressen
Hitta till oss
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
Följ oss på Facebook