Insamling av personnummer

Riksidrottsförbundet begär nu fullständigt personnummer för medlemsregister hos samtliga idrottsföreningar. Friskis&Svettis Skövde har fram till nu använt sig av enbart födelsedata och vi måste nu komplettera med de fyra sista siffrorna för samtliga medlemmar. I lokalen finns listor för att fylla i medlemsnummer, förnamn och de fyra sista siffrorna i ditt personnummer. Om du hellre vill lämna till receptionen direkt eller via mail till kansliet kansli@skovde.friskissvettis.se så går det naturligtvis också bra.

Ett stort tack på förhand för din hjälp med att lämna in komplett personnummer.

<< Gå tillbaka

Kommenteringen är stängd.

GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
Följ oss på Facebook