Nya priser införs från 1/1 2014

 

Nu gör vi Allträningskortet än mer prisvärt för dig genom att sänka priset, ett årskort till ordinarie pris får en sänkning med 200 kr. Övriga årskort får en marginell prisökning, för ett årskort till ordinarie pris så handlar det om 100 kr. Läs mer här om våra priser som gäller från 1/1 2014.

Känner du till att vi dessutom har ca 25% rabatt på aktivitetskort 3, 6 och 12 månader för dig som är tonåring, student och pensionär.

För att ge dig valfrihet så har vi ett varierat aktivitetskortssystem. När du har blivit medlem i idrottsföreningen Friskis&Svettis (100 kr/kalenderår) så kan du välja den typ av aktivitetskort som passar dig bäst. Du kan välja att köpa aktivitetskort för Gruppträningen eller för Gymmet eller ett Allkort giltigt på allt och på alla våra tider eller ett Dagkort Allkort som är giltigt på allt men med incheckning före kl 14:00 må-lö. Läs mer här om våra priser från 1/1 2014 och våra olika aktivitetskortsvarianter. Välkommen att ringa eller komma förbi till receptionen så pratar vi om vad som kan passa bäst för just dig.

 

<< Gå tillbaka

Kommenteringen är stängd.

GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
Följ oss på Facebook