Våren 2014

Vårens schema och öppettider går igång from tisdag 7/1, snabbare än du tror så är vi där. Nu finns vårens schema och öppettider på plats på hemsidan under tider och boka se här.

NYHETER för våren är:

Längre öppet på lördagarna from 11/1 har vi öppet mellan kl 10:00-16:00.

11 nya spinningcyklar Bodybike connect med möjlighet att på individuell display läsa av motstånd i watt, varvtal i RPM och din puls. Kom i god tid till salen så kan du välja på ny eller vår äldre modell av spinningcykel.

Ny intensitet: Spin Soft på tisdagar kl 18:00 med Monika Spin soft är ett pass för dig som vill träna lite lugnare. Perfekt som återhämtningspass efter en tuff träningsperiod, för att komma igång efter uppehåll eller om du är helt ny på Spin.

Dubbelt upp för Step, du kommer att kunna träna Step med Jessica på måndagar kl 19:15 och med Cecilia på torsdagar kl 18:00.

Box70 på ny dag och tid så att ännu fler kan träna på passet. Du är välkommen till Box70 med Jessica på onsdagar kl 18:30-19:40.

SkivstångSpin90 på onsdagar har utgått från schemat pga ledarbrist från februari.

Två pass med låg beläggning på söndagar kl 10:30 har plockats bort från schemat. Det är Spin55 med Daniel, han leder istället sitt pass tisdagar kl 19:00. Det är också Jympa Bas rullande som låg i lilla salen.

 

<< Gå tillbaka

Kommenteringen är stängd.

GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
Följ oss på Facebook