Företagslösning som sparar pengar

Personal som rör på sig är glad. Personal som rör på sig är frisk. Personal som är glad och frisk presterar bättre. Mindre sjukfrånvaro, piggare och gladare medarbetare levererar och är mer effektiv vilket märks när resultaträkningen ställs samman. Kostnad för att bidra till personalens träning och friskvård betalar sig direkt.

Friskis&Svettis Skövde har 30 års erfarenhet av rolig träning. Vår idé handlar om att låta lusten vara drivkraften. Genom att hitta den träningsform som är rolig så ökar chansen markant för att lägga till och behålla en ny vana. Sammanlagt har Friskis&Svettis idrottsföreningar över en halv miljon medlemmar, 3 100 av dem finns i Skövde. Vi erbjuder träning av högföretag_webbstorsta kvalitet i attraktiva lokaler på Mariesjö i Skövde.

Vi erbjuder ett varierat och heltäckande träningsutbud för att alla ska kunna hitta sin bästa träningsform. Ett stort antal företag låter sina anställda träna hos oss.  Läs mer om våra företagslösningar här.

Vi hjälper dig gärna med att ordna en personaldag, kickoff eller afterwork med inslag av träning, läs mer här om att hyra lokal och boka aktivitet. Gör en hel personaldag hos oss, vi kan genom ett gott samarbete med restauranger nära oss ordna med fika och lunch levererad till lokalen eller så hjälper vi dig att reservera plats på någon av de närmaste restaurangerna (ca 5-10 min promenad).

 

<< Gå tillbaka

Kommenteringen är stängd.

GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
Följ oss på Facebook