Schema, öppettider & bokning
Här finns vårt DAG för DAG-schema online. I dag för dag-schemat online hittar du information om våra öppettider, gruppträningspass och vem som är ledare. Vid byte av ledare och byte av intensitet så ändras det i onlineschemat (undantag vid kort varsel eller på helg).

Boka plats på pass

Tips för dig som vill boka plats på pass (gäller framförallt pass med redskap som Step, Spinning, Skivstång, Cirkelgym, Cirkelfys, HIT). Du hittar all information (till vänster på denna sidan) angående registrering mm för att kunna boka dig till gruppträningspass i spinning och lilla salen. När det gäller gruppträning Jympa mm i stora salen så har vi plats för 110 personer och har därför valt att där låta de flesta passen vara bokningsfria.

  • Tänk på att varje medlem som registrerar sig för att göra bokning måste ha en egen unik e-postadress angiven dvs två personer i samma familj kan inte dela på samma e-postadress i systemet.
  • Vid bokning så skall biljett hämtas ut senast 11 minuter innan passet startar då det är 10 minuter kvar så släpps bokad plats fri för andra väntande att ta del av.

Schema

SCHEMA FÖR HÖSTEN 2018 nytt från 20 augusti: Höstschema 2018

SOMMARSCHEMA  nytt från 5 juni: Sommarschema 2018

 

 

 

 

<< Gå tillbaka
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
Följ oss på Facebook