Schema, öppettider & bokning
Här finns vårt DAG för DAG-schema online. I dag för dag-schemat online hittar du information om våra öppettider, gruppträningspass och vem som är ledare. Vid byte av ledare och byte av intensitet så ändras det i onlineschemat (undantag vid kort varsel eller på helg).

Boka plats på pass

Tips för dig som vill boka plats på pass (gäller framförallt pass med redskap som Step, Spinning, Skivstång, Cirkelgym, Cirkelfys, HIT). Du hittar all information (till vänster på denna sidan) angående registrering mm för att kunna boka dig till gruppträningspass i spinning och lilla salen. När det gäller gruppträning Jympa mm i stora salen så har vi plats för 110 personer och har därför valt att där låta de flesta passen vara bokningsfria.

  • Tänk på att varje medlem som registrerar sig för att göra bokning måste ha en egen unik e-postadress angiven dvs två personer i samma familj kan inte dela på samma e-postadress i systemet.
  • Vid bokning så skall biljett hämtas ut senast 11 minuter innan passet startar då det är 10 minuter kvar så släpps bokad plats fri för andra väntande att ta del av.

Schema

VÅRSCHEMA gäller från 25 januari: Vår 2018

 

hit 450

NYTT PÅ SCHEMAT HÖSTEN 2017:

FlowRide: Jympaupplevelse med en twist

FlowRide bygger på Jympans lekfullhet och funktionella träning för hela kroppen: styrka, kondition och rörlighet, allt i ett. Vi har utgått från vår klassiska Jympa medel men karaktäristiskt för FlowRide är sömlösa växlingar och kontraster i både musik och rörelser.

Du träffar Malin Hultqvist tisdagar 17.30.

Cirkelgym Go: 3-2-1 kör!.

Tänk dig Cirkelgym extra allt. Ungefär så känns vårt nya Cirkelgym Go.

Med fullt ös och glimten i ögat är Cirkelgym Go rejäl träning utan krusiduller. Passet körs ett varv i två cirklar. En cirkel med tunga, långsamma styrkeövningar i maskinerna. En inre cirkeln består av konditionsövningar i högt tempo utan redskap.

På Cirkelgym Go får du alltså varannan station köra extra tung styrka och varannan station köra konditionsträning i högt tempo. Gruppen delas in i två team som taggar varandra till max.

Conny är den som kommer stå för peppen under v. 34-39 sen tar Anna-Lena över och du träffar dem i cirkelgymmet onsdagar 18.30.

Tillgänglig tränare

I höst kommer våra tränare i gymmet finnas tillgängliga vissa tider på kvällarna. Du kan då ställa frågor, få tips om teknik eller diskutera annat som rör din träning. Du kan naturligtvis som tidigare boka en instruktion för att få ett individuellt upplagt träningspass.

Tränarna kommer även fortsätta att erbjuda IMT, Inspiration Med Tränare som är träning i liten grupp 3-5 personer plus tränande tränare som leder träningspasset. Tanken med IMT är att inspirera dig som är igång med din träning, att ge dig chansen till utmaning med nya övningar och nya sätt att träna på. Det blir helt enkelt ett inspirationspass för att utveckla din träning.

 

 

<< Gå tillbaka
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
Följ oss på Facebook