Vad är Friskis & Svettis?

När du tänker på träning så vill vi att du ler. Friskis&Svettis är ingen livsstil, här är alla välkomna. Vi är individer i grupp och du får vara precis den som du är.

Kvalitet • Lättillgängligt • Lustfyllt
Våra ledord står för det enkla och okomplicerade. Bakom dessa ord ligger stor kunskap och utbildning i flera steg som alla föreningens ledare och instruktörer genomgår. Vidareutbildning och uppföljning är återkommande och viktigt för oss både för att hålla en hög kvalitet, för att må bra och trivas. För oss handl2014_016ar det om att skapa möjligheter och upplevelser för alla. Det handlar om att lägga till en god vana.

Jympa med J
Friskis&Svettis är en ideell idrottsförening, som grundades i Stockholm 1978. Målet var att skapa en ny form av gymnastik som skulle bygga på enkla, naturliga rörelser till tidens musik. Jympa med J såg dagens ljus! Målsättningen
är delvis fortfarande densamma men, utbudet så oändligt mycket bredare.

Vår uppgift är att få fler att röra på sig, att få fler att uppleva rörelseglädje. Vi väljer leendet och vår grundfilosofi handlar om att sprida glädje. När du tänker på träning så vill vi att du ler. Det ska vara roligt, om du tycker att det är kul att träna så kommer du tillbaka och det blir en vana. Alla positiva effekter av träningen som är mer vetenskapliga får du som bonus.

Friskis&Svettis i Skövde drivs av de medlemmar som har valt att bli funkisar i föreningen. Om du är intresserad av att vara med om att bygga vidare på det som vi har så är du välkommen att kontakta verksamhetschefen.

<< Gå tillbaka
Nytt nummer av Friskispressen
omslag friskispressen
Hitta till oss
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
Följ oss på Facebook