Företagslösning som sparar pengar – satsa på frisk och glad personal

Personal som rör på sig är glad. Personal som rör på sig är frisk. Personal som är glad och frisk presterar bättre. Mindre sjukfrånvaro, piggare och gladare medarbetare levererar och är mer effektiv vilket märks när resultaträkningen ställs samman. Kostnad för att bidra till personalens träning och friskvård betalar sig direkt.

Friskis&Svettis Skövde har 30 års erfarenhet av rolig träning. Vår idé handlar om att låta lusten vara drivkraften. Genom att hitta den träningsform som är rolig så ökar chansen markant för att lägga till och behålla en ny vana. Sammanlagt har Friskis&Svettis idrottsföreningar över en halv miljon medlemmar, 3 100 av dem finns i Skövde. Vi erbjuder träning av högsta kvalitet i attraktiva lokaler på Mariesjö i Skövde.

Vi erbjuder ett varierat och heltäckande träningsutbud för att alla ska kunna hitta sin bästa träningsform. Ett stort antal företag låter sina anställda träna hos oss.

Träningskort och priser

Vi är vana vid olika företagslösningar och har inga problem att fakturera hela eller delar av kort. Vi erbjuder alltifrån årskort till företagsklipp med 100 tillfällen för 6000 kr vilka kan användas av flera medlemmar. Alla våra kort är flytande och gäller respektive period från registreringsdagen. Arbetsgivaren kan avgöra om den anställde står för medlemsavgiften eller om den skall faktureras till arbetsgivaren. Den vanligaste varianten är att den anställde själv betalar för sitt träningskort och sedan mot inlämnande av kvitto till arbetsgivaren får utbetalt i samband med löneutbetalningen det ev friskvårdsbidrag som arbetsgivaren har fastställt.  Kontakta gärna kansliet för att diskutera vilken företagslösningen som passar för er 0500-27 27 78.

Friskvård & Skatteregler

Träningskort eller friskvårdsbidrag till personal är helt skattefritt under förutsättning att:

• samtliga anställda får ta del av kort eller bidrag, oavsett anställningsform, antal timmar och anställningstid.
• vikarier och studielediga får ta del av träningskort/bidrag under månader de är i arbete.
• friskvården är av enklare slag och av mindre värde.
• aktiviteten är godkänd av skatteverket.
• det inte kan bytas mot kontant ersättning.

Aktiviteter som är godkända som friskvård av skatteverket bl a:
• träningskort på t ex Friskis&Svettis eller andra gym.
• klubbidrott, dock ej ridning, golf, segling eller utförsåkning.
• termins- eller klippkort på simhall.
• massage
• yoga, tai chi, qigong

På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om vad som gäller –>

<< Gå tillbaka
Nytt nummer av Friskispressen
omslag friskispressen
Hitta till oss
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
Följ oss på Facebook