Vårt Gym

Friskis&Svettis Gym är generöst när det gäller våra öppettider, yta och utrustning. I vår 260 m2 stora lokal är det högt i tak, här finns plats för alla. Vi har moderna styrke- och konditions-maskiner samt välutrustad avdelning med fria vikter som passar för så väl nybörjare som vana gymmare.

Hjälp med träningen i gymmet

Föreningens tränare erbjuder dig möjlighet till instruktion där ni tillsammans utformar ett träningsupplägg för just dig. Du bokar instruktion i förväg genom receptionen och vi har tider både på fm och kväll samt helg.

Inspiration med tränare, IMT
IMT är ni en grupp om ca 3-8 personer där ni tillsammans provar nya övningar eller redskap, eller nya sätt att träna tillsammans med en tränare. Efter IMT har du fått med dig kunskap och inspiration för att kunna träna vidare på egen hand.

 

Cirkelgym och Cirkelgym soft är ett gruppträningspass där du tränar individuellt vid olika stationer / maskiner, under ledning av en instruktör. Fokus ligger på uthållig styrketräning med konditionsträning som en bonus. Cirkeln består av 14-20 övningar för hela kroppen. Träningen passar både för erfarna och oerfarna. I softupplägget så byggs passet med hänsyn i valet av övningar för att göra passet tryggt och stabilt även passets upplägg som helhet är anpassat funkar extra bra för dig som behöver ta hänsyn till leder, är i övergång från rehab, återhämtningspass om du tränar mycket och tungt. Men även på soft så är det du som väljer belastning och tempo så passet blir helt enkelt vad du gör det till som med all träning.

Träning för dig mellan 11-14 år
I gymmet är vår åldersgräns fyllda 15 år.
 Vi vill att du innan träningen har en instruktion med vår tränare. För kortköp krävs förälders medgivande gärna att de är med på plats.

Vi erbjuder som undantag från åldersregeln möjlighet för

Tillsammansträning (11-14 år)
Det finns en möjlighet för barn att träna individuellt i gym/multihall redan från 11 år och då med principen all träning sker tillsammans och under ansvar av förälder/vuxen. Innan träning påbörjas så skall en instruktion med tränare genomföras av förälder/vuxen och barnet bokas genom receptionen.

 

 

 

<< Gå tillbaka
Nytt nummer av Friskispressen
omslag friskispressen
Hitta till oss
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
Följ oss på Facebook