Spinning

I Spinning är det fokus på konditionsträning. Här handlar det om upplevelsen i kroppen: hjärtat, flåset och allt annat som hör till. Vi jobbar med intervaller och distanser. Ledarskapet är personligt, instruktivt och guidande. Tillsammans med musiken skapar vi en gruppkänsla som gör att träningen blir inspirerande, effektiv och spännande.

SkivstångSpin90 Det ultimata kombipasset med möjlighet till individualiserat upplägg du väljer viktskivor och du väljer motstånd på cykeln. Passet inleds med ca 45 min Skivstångsträning i Multihallen därefter upp till Spinningsalen för att fortsätta med ca 45 min Spinning.

Spin Soft Här är ett pass för dig som vill träna lite lugnare. Perfekt som återhämtningspass efter en tuff tränings-period, för att komma igång efter uppehåll eller om du är helt ny på Spin.

Spin distans är varierad uthållighetsträning med mycket musikkänsla. Här spinner vi utan återhämtningssekvenser från uppvärmning till nedvarvning. Genom att följa musikens dynamik blir träningen omväxlande i både belastning och karaktär.

Spin Intervall är intensiv och utmanande intervallträning som ger deltagarna möjlighet att flytta fram gränserna för vad de klarar av. Intervallpassen följer ett förbestämt upplägg, där intervalldelen är uppbyggd kring två tydliga ansträningsnivåer – en högintensiv intervallfas och en lågintensiv återhämtning.  Intervallpassen finns i tre varianter: Långa, Pyramid och Korta.FriskisSvettis_17_rgb

Vi har 20 cyklar från Bodybike Connect som är en träningscykel med möjlighet att på individuell display avläsa belastning (Watt), puls och varvtal (RPM). Du kan ha ditt eget personliga pulsband (ANT) eller låna av ledaren för passet. På en individuell display kan du läsa av data som kan hjälpa dig till en ännu mer effektiv konditionsträning. Mer detaljerad information om Bodybike Connect hittar du här.
<< Gå tillbaka
Nytt nummer av Friskispressen
omslag friskispressen
Hitta till oss
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
GÅ, CYKLA, ÅK BIL eller BUSS. SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS.
Följ oss på Facebook